Kaakchirurg Alkmaar

De Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer is een toonaangevende en gerenommeerde kliniek voor kaakchirurgische behandelingen in de regio Alkmaar. Al meer dan 10 jaar bieden wij een breed scala aan behandelingen met betrekking tot de mond, kaken en het gezicht. Ons ervaren team van kaakchirurgen biedt professionele, persoonlijke en meelevende zorg om je te helpen een optimaal resultaat te bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in verstandskiezenextracties, tandheelkundige implantaten, corrigerende kaakchirurgie en andere gezichtsreconstructieve procedures. We bieden ook een breed scala aan algemene tandheelkundige diensten, zoals wortelkanalen, parodontale zorg en preventieve onderzoeken. Ons ervaren team biedt uitgebreide patiëntenzorg en houdt daarbij rekening met je individuele behoeften en voorkeuren.

Het belangrijkste onderdeel van onze praktijk is het leveren van uitstekende patiëntenzorg met topresultaten. Onze kaakchirurgen zijn altijd op de hoogte van de moderne ontwikkelingen op dit gebied, zodat je er zeker van kunt zijn dat je behandeling wordt uitgevoerd met de nieuwste technieken. Als extra gemak voor onze patiënten bieden we flexibele betalingsregelingen om de stress van grote medische rekeningen te verlichten.

Bij de Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer streven we ernaar elk bezoek comfortabel en stressvrij te maken door medische zorg van hoge kwaliteit te bieden in een vriendelijke omgeving. Onze inzet voor uitmuntendheid strekt zich uit vanaf het moment dat je binnenkomt tot wanneer je ons kantoor verlaat met een tevreden gevoel over je resultaten. Als je op zoek bent naar een ervaren en hoogopgeleide kaakchirurg in of nabij Alkmaar, neem dan vandaag nog contact met ons op!

kaakchirurg Alkmaar

Informatie of afspraak maken met kaakchirurg te Alkmaar?

Ons team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever gelijk een afspraak in plannen? Dat kan direct online.

Wij hebben geen lange wachttijden!

Kaakchirurg Alkmaar

Kosten Kaakchirurgie Alkmaar

Verzekerde zorg
Kaakchirurgische ingrepen vallen over het algemeen onder de basisverzekering. Dit betekent dat u in principe alleen uw eigen risico hoeft te betalen. In 2020 bedraagt het verplichte eigen risico €385. Het is mogelijk dat uw eigen risico hoger is. Dit komt doordat u daar bij het afsluiten van uw verzekering zelf voor heeft gekozen.

Kosten behandelingen 
Onze kliniek heeft niet met alle zorgverzekeraars een zorgcontract. Indien uw verzekeraar géén contract met ons heeft afgesloten, dan betaalt u bij ons ook niet meer dan bij een instelling met wie uw verzekeraar wel zorgcontracten heeft. Bij ons hoeft u uw eigen bijdrage niet te betalen. Dit is iets anders dan uw eigen risico. Wilt u meer lezen over de eigen bijdrage? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Onverzekerde zorg
De kliniek levert ook onverzekerde zorg. Dit zijn behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen. Een voorbeeld van onverzekerde zorg betreft de plaatsing van tandimplantaten, ook wel implantologie genoemd.

Deze behandelingen betaalt u volledig zelf. Indien u een aanvullende verzekering heeft, kunt u proberen om een deel van de kosten via deze aanvullende verzekering terug te vorderen bij uw zorgverzekeraar.

Machtiging 
Voor sommige behandelingen heeft u speciale toestemming nodig van uw zorgverzekeraar. Dit heet ook wel een machtiging. Als de zorgverzekeraar de toestemming verleent, krijgt u de kosten vergoed. De kliniek helpt u hierbij en vraagt deze machtiging voor u aan.

Vraag het even na in onze kaakchirurg kliniek te Hoofddorp wat voor u van toepassing is, indien u er niet uitkomt en graag wilt weten wat de kosten worden.

De kliniek

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over de behandelingen die wij aanbieden.

Kaakchirurgie

Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA chirurg). Hij of zij is zowel arts als tandarts en…

huis icon

Verwijspraktijk

Uw tandarts of tandarts specialist kan u doorverwijzen naar onze verwijspraktijk. Wij zijn geen praktijk voor algemene tandheelkunde of orthodontie…

Form icon

Verwijzer

Allereerst willen wij u danken voor uw vertrouwen in ons. We zullen er alles aan doen om uw patiënt naar tevredenheid en volgens onze kernwaardes te behandelen…

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in de buurt van Alkmaar?

De Kliniek voor Kaakchirurgie

Wij staan voor u klaar!