Verwijspraktijk

Verwijzing door uw eigen tandarts
De Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer is een verwijspraktijk. Dit betekent dat uw tandarts of tandartsspecialist u kan doorverwijzen naar onze praktijk. Wij zijn geen praktijk voor algemene tandheelkunde of orthodontie. Het is daarom belangrijk voor u om te weten dat u geen vaste patiënt van de verwijspraktijk wordt. Uw eigen tandarts of tandarts specialist blijft uw hoofdbehandelaar. Hij/ zij schakelt ons alleen in bij bijzondere vraagstellingen.

Drietal specialismen
Binnen de verwijspraktijk zijn een drietal tandheelkundige specialismen aanwezig onder één dak. Deze zijn kaakchirurgie, bijzondere tandheelkunde en orthodontie. Ons team heeft maandelijks meerdere gezamenlijke bijeenkomsten om de verwezen patiënten te beoordelen en een eventueel behandeltraject uit te stippelen.

Terugkoppeling naar eigen tandarts
Na de multidisciplinaire bespreking brengen wij uw tandarts of tandartsspecialist op de hoogte van onze bevindingen en eventuele behandelmogelijkheden. Sommige behandelingen voeren wij uit, andere behandelingen kan uw eigen tandarts of tandartsspecialist zelf verrichten.

Meer weten over de kliniek voor kaakchirurgie

De Kliniek voor Kaakchirurgie

Wij staan voor u klaar!