Kaakchirurg Amsterdam

Welkom bij de beste kliniek voor kaakchirurgie Amsterdam! De Kliniek voor Kaakchirurgie Haarlemmermeer is een gespecialiseerde praktijk die zich richt op kaakchirurgische behandelingen. Onze kaakchirurg, Tim Fourazanfar, is een specialist op het gebied van mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Met zijn jarenlange ervaring in de academie en in ziekenhuizen is hij een expert die zekerheid biedt aan patiënten.

Met onze persoonlijke aanpak en academische visie willen wij de best mogelijke zorg bieden aan onze patiënten. Bij ons bent u in goede handen! Wij staan voor hoogstaande zorg op maat, en bij ons krijgt u meer dan alleen een behandeling. U krijgt namelijk ook goede begeleiding en advies over de nazorg, zodat u snel weer de oude bent.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende kaakchirurgische behandelingen. Zo kunt u denken aan het plaatsen van tandimplantaten en het verwijderen van verstandskiezen. Maar ook voor aandoeningen aan de mond, kaken en aangezicht kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met andere specialisten, zoals tandartsen en huisartsen, om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

kaakchirurg Amsterdam

Informatie of afspraak maken met kaakchirurg te Amsterdam?

Ons team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever gelijk een afspraak in plannen? Dat kan direct online.

Wij hebben geen lange wachttijden!

Kaakchirurg Amsterdam

Kosten Kaakchirurgie Amsterdam

Bij de Kliniek voor Kaakchirurgie Amsterdam begrijpen we dat medische behandelingen gepaard kunnen gaan met stress, zorgen en onzekerheid. Daarom doen we er alles aan om uw bezoek aan onze kliniek zo prettig en comfortabel mogelijk te maken, ook als het gaat om kosten.

Basisverzekering en eigen risico
Indien u een behandeling bij een kaakchirurg nodig heeft, valt deze in de meeste gevallen onder de basisverzekering en hoeft u in principe alleen het verplichte eigen risico te betalen. In 2020 bedraagt het wettelijk verplichte eigen risico €385, al kan het zijn dat u ervoor hebt gekozen om een hoger eigen risico te dragen. Hoe dan ook, het is belangrijk om te weten dat de kosten van uw kaakchirurgische ingreep gedekt worden door uw basisverzekering.

Zorgcontracten en eigen bijdrage
Onze kaakchirurgische kliniek heeft niet met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien uw verzekeraar geen contract met ons heeft, dan betaalt u bij ons niet meer dan bij een instelling waar uw verzekeraar wel mee samenwerkt. Bovendien hoeft u bij ons geen eigen bijdrage te betalen – dit is iets anders dan het eigen risico waar we het eerder over hadden. Wilt u meer weten over de eigen bijdrage, dan kunt u hieronder verder lezen.

Onverzekerde zorg
Er zijn bepaalde behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen, zoals de plaatsing van tandimplantaten. Indien u een dergelijke behandeling nodig heeft, dan zult u de kosten daarvan volledig zelf moeten betalen. Als u een aanvullende verzekering hebt, dan kunt u proberen om een deel van de kosten daarvan via uw aanvullende verzekering terug te krijgen. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is.

Machtiging
Voor sommige kaakchirurgische behandelingen heeft u speciale toestemming (een machtiging) nodig van uw zorgverzekeraar. Als de zorgverzekeraar deze toestemming verleent, dan worden de kosten vergoed. Bij de Kliniek voor Kaakchirurgie in Amsterdam helpen we u graag bij het aanvragen van deze machtiging.

Kostenoverzicht
Wij snappen dat het belangrijk is om van tevoren inzicht te hebben in de kosten van uw kaakchirurgische behandeling. Daarom bieden we u graag een kostenoverzicht aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kom gerust eens langs bij onze kliniek in Amsterdam, dan bespreken we samen wat de kosten van uw kaakchirurgische ingreep zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart aan uw behandeling beginnen.

De kliniek

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over de behandelingen die wij aanbieden.

Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA chirurg). Hij of zij is zowel arts als tandarts en…

huis icon

Verwijspraktijk

Uw tandarts of tandarts specialist kan u doorverwijzen naar onze verwijspraktijk. Wij zijn geen praktijk voor algemene tandheelkunde of orthodontie…

Form icon

Verwijzer

Allereerst willen wij u danken voor uw vertrouwen in ons. We zullen er alles aan doen om uw patiënt naar tevredenheid en volgens onze kernwaardes te behandelen…

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Amsterdam?