Kaakchirurg vlakbij Amsterdam

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Amsterdam? U bent van harte welkom bij De Kliniek voor Kaakchirurgie in Hoofddorp, gevestigd op zo’n 25 minuten rijden van Amsterdam. Wij zijn een gespecialiseerde kliniek die zich richt op kaakchirurgische behandelingen.

Met onze persoonlijke aanpak en academische visie willen wij de best mogelijke zorg bieden aan onze patiënten. Bij ons bent u in goede handen! Wij staan voor hoogstaande zorg op maat, en bij ons krijgt u meer dan alleen een behandeling. U krijgt namelijk ook goede begeleiding en advies over de nazorg, zodat u snel weer de oude bent.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende kaakchirurgische behandelingen. Zo kunt u denken aan het plaatsen van tandimplantaten en het verwijderen van verstandskiezen. Maar ook voor aandoeningen aan de mond, kaken en het aangezicht kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met andere specialisten, zoals tandartsen en huisartsen, om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

Kaakchirurg in Amsterdam
Kaakchirurg in Amsterdam

Direct een afspraak maken?

De Kliniek voor Kaakchirurgie is gevestigd in Hoofddorp, in de buurt van Amsterdam. Als u op zoek bent naar een ervaren kaakchirurg waar u op korte termijn terecht kunt, dan bent u bij onze kliniek aan het juiste adres.

Wij hebben geen lange wachttijden!

Kaakchirurgie in Amsterdam

Kosten Kaakchirurgie

Bij De Kliniek voor Kaakchirurgie begrijpen we dat medische behandelingen gepaard kunnen gaan met stress, zorgen en onzekerheid. Daarom doen we er alles aan om uw bezoek aan onze kliniek zo prettig en comfortabel mogelijk te maken, ook als het gaat om kosten.

Basisverzekering en eigen risico
Indien u een behandeling bij een kaakchirurg nodig heeft, valt deze in de meeste gevallen onder de basisverzekering en hoeft u in principe alleen het verplichte eigen risico te betalen. In 2024 bedraagt het wettelijk verplichte eigen risico €385, al kan het zijn dat u ervoor hebt gekozen om een hoger eigen risico te dragen. Hoe dan ook, het is belangrijk om te weten dat de kosten van uw kaakchirurgische ingreep gedekt worden door uw basisverzekering.

Kaakchirurgie in Amsterdam

Zorgcontracten en eigen bijdrage
Onze kaakchirurgische kliniek heeft niet met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien uw verzekeraar geen contract met ons heeft, dan betaalt u bij ons niet meer dan bij een instelling waar uw verzekeraar wel mee samenwerkt. Bovendien hoeft u bij ons geen eigen bijdrage te betalen – dit is iets anders dan het eigen risico waar we het eerder over hadden. Wilt u meer weten over de eigen bijdrage, dan kunt u hieronder verder lezen.

Onverzekerde zorg
Er zijn bepaalde behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen, zoals de plaatsing van tandimplantaten. Indien u een dergelijke behandeling nodig heeft, dan zult u de kosten daarvan volledig zelf moeten betalen. Als u een aanvullende verzekering hebt, dan kunt u proberen om een deel van de kosten daarvan via uw aanvullende verzekering terug te krijgen. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is.

Machtiging
Voor sommige kaakchirurgische behandelingen heeft u speciale toestemming (een machtiging) nodig van uw zorgverzekeraar. Als de zorgverzekeraar deze toestemming verleent, dan worden de kosten vergoed. Bij De Kliniek voor Kaakchirurgie helpen we u graag bij het aanvragen van deze machtiging.

Kostenoverzicht
Wij snappen dat het belangrijk is om van tevoren inzicht te hebben in de kosten van uw kaakchirurgische behandeling. Daarom bieden we u graag een kostenoverzicht aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kom gerust eens langs bij onze kliniek nabij Amsterdam, dan bespreken we samen wat de kosten van uw kaakchirurgische ingreep zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart aan uw behandeling beginnen.

Ontmoet onze kaakchirurg

Tim Forouzanfar heeft zijn sporen verdiend als toonaangevende medisch professional. Hij voltooide zijn geneeskundeopleiding aan de prestigieuze Universiteit van Maastricht en behaalde zijn tandheelkundige graad aan de gerenommeerde Katholieke Universiteit Leuven in België. Zijn uitmuntendheid werd bekroond met een doctoraat aan de Universiteit van Maastricht, waar hij zich specialiseerde in anesthesiologie en pijnbestrijding.

Na zijn promotie heeft hij zijn expertise verder ontwikkeld als MKA-chirurg en hoofd-halsoncoloog aan het vooraanstaande VU Medisch Centrum. Gedurende maar liefst 9 jaar gaf hij leiding als afdelingshoofd op de MKA-afdeling van Amsterdam UMC, waar hij innovatie en excellentie nastreefde.

Buiten Nederland bekleedt hij indrukwekkende posities als visiting professor aan de Hasanudding University in het bruisende Makassar, Indonesië, en als decaan van de faculteit tandheelkunde aan de gerenommeerde Hangzhou Medical College Savaid Stomatology School in Hangzhou, China.

Sinds 1 december 2022 heeft hij de leiding over de MKA-afdeling van LUMC, waar hij zijn visionaire leiderschap en diepgaande expertise aanwendt voor de verbetering van de patiëntenzorg. Tim Forouzanfar is een actieve deelnemer aan internationale platformen en leidt diverse grensverleggende onderzoeks- en patiëntgerichte projecten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Zijn wereldwijde betrokkenheid stelt hem in staat om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de kaakchirurgie, terwijl zijn diepgewortelde toewijding aan een empathische benadering en een persoonlijke verbinding met zijn patiënten hem onderscheidt als een ware pionier in zijn vakgebied.

Tim Forouzanfar Kaakchirurg
Tim Forouzanfar Kaakchirurg

De kliniek

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over de behandelingen die wij aanbieden.

Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA chirurg). Hij of zij is zowel arts als tandarts en…

huis icon

Verwijspraktijk

Uw tandarts of tandarts specialist kan u doorverwijzen naar onze verwijspraktijk. Wij zijn geen praktijk voor algemene tandheelkunde of orthodontie…

Form icon

Verwijzer

Allereerst willen wij u danken voor uw vertrouwen in ons. We zullen er alles aan doen om uw patiënt naar tevredenheid en volgens onze kernwaardes te behandelen…

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Amsterdam?

De Kliniek voor Kaakchirurgie ligt in Hoofddorp, vlakbij Amsterdam, en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Veelgestelde vragen aan de kliniek voor kaakchirurgie

U kunt terecht bij De Kliniek voor Kaakchirurgie in Hoofddorp. Onze kliniek ligt vlakbij Amsterdam en is uitstekend bereikbaar. Als u een afspraak wilt maken, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor u snel terecht kunt.

Een kaakchirurg behandelt een breed scala aan mond-, kaak- en aangezichtsaandoeningen, inclusief aangeboren afwijkingen en problemen veroorzaakt door trauma, ongelukken of ziektes zoals kanker.

Kaakchirurgen zijn zowel arts als tandarts, met een gespecialiseerde opleiding in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.

Kaakchirurgen behandelen een breed scala aan aandoeningen, waaronder aangeboren afwijkingen zoals hazenlippen, kaakgewrichtsproblemen, gezichtstrauma en kaakchirurgie na kanker.

Nee, kaakchirurgen voeren ook complexere ingrepen uit, zoals kaakcorrecties, reconstructieve chirurgie na trauma of kanker, en behandelingen voor kaakgewrichtsaandoeningen.

Kaakchirurgen voeren vaak complexe operaties uit die doorgaans in het ziekenhuis plaatsvinden, zoals reconstructieve chirurgie na trauma of kanker, kaakcorrecties, behandelingen voor kaakgewrichtsproblemen en complexe tandheelkundige implantaten.

De Kliniek voor Kaakchirurgie

Wij staan voor u klaar!