Kaakchirurg nabij Zaandam

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Zaandam? Dan bent u van harte welkom bij De Kliniek voor Kaakchirurgie in Hoofddorp, op slechts 30 minuten rijden van Zaandam. Onze kliniek is gespecialiseerd in kaakchirurgische behandelingen.

Wij bieden zorg van de hoogste kwaliteit met een persoonlijke benadering en een academische visie. U bent bij ons in goede handen! Naast de behandeling krijgt u bij ons ook uitgebreide begeleiding en advies over de nazorg, zodat u snel weer op de been bent.

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende kaakchirurgische ingrepen, zoals het plaatsen van tandimplantaten en het verwijderen van verstandskiezen. Daarnaast behandelen we ook diverse aandoeningen aan de mond, kaken en het aangezicht. We werken nauw samen met andere specialisten, waaronder tandartsen en huisartsen, om u de best mogelijke zorg te bieden.

kaakchirurg in haarlem
kaakchirurg zaandam

Wilt u direct een afspraak maken?

De Kliniek voor Kaakchirurgie is gevestigd in Hoofddorp, dichtbij Zaandam. Als u op zoek bent naar een ervaren kaakchirurg met korte wachttijden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hanteren geen lange wachttijden!

kaakchirurgie in zaandam

Kaakchirurgiekosten

Bij De Kliniek voor Kaakchirurgie begrijpen we dat medische behandelingen vaak gepaard gaan met spanning, zorgen en onzekerheid. Ons streven is om uw bezoek aan onze kliniek zo comfortabel mogelijk te maken, inclusief duidelijkheid over de financiële kant van de behandeling.

Wat betreft de kosten: in de meeste gevallen wordt een kaakchirurgische ingreep vergoed door de basisverzekering. Meestal hoeft u alleen het verplichte eigen risico te betalen, dat voor 2024 is vastgesteld op €385. Het kan zijn dat u een hoger eigen risico heeft gekozen. Het is in elk geval belangrijk te weten dat de kosten van uw kaakchirurgische ingreep gedekt worden door uw basisverzekering.

Zorgcontracten en financiële bijdragen

Bij onze kaakchirurgische kliniek hebben we niet met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Als uw verzekeraar geen overeenkomst met ons heeft, betaalt u bij ons niet meer dan bij een instelling waarmee uw verzekeraar wel samenwerkt. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat u bij ons geen eigen bijdrage hoeft te betalen – dit verschilt van het eigen risico waar we eerder over hebben gesproken. Mocht u meer informatie willen over eigen bijdragen, lees dan verder hieronder.

Onverzekerde zorg

Sommige behandelingen vallen niet onder de basisverzekering, zoals de plaatsing van tandimplantaten. Als u een dergelijke behandeling nodig heeft, zijn de kosten hiervan volledig voor eigen rekening. Met een aanvullende verzekering kunt u mogelijk een deel van de kosten vergoed krijgen, maar dit is niet altijd het geval.

Vereiste machtiging

Voor bepaalde kaakchirurgische behandelingen heeft u vooraf speciale toestemming (een machtiging) nodig van uw zorgverzekeraar. Als de zorgverzekeraar deze toestemming verleent, worden de kosten vergoed. Bij De Kliniek voor Kaakchirurgie helpen we u graag bij het aanvragen van deze machtiging.

Kostenoverzicht

Wij begrijpen dat het van belang is om vooraf inzicht te hebben in de kosten van uw kaakchirurgische behandeling. Daarom bieden we u graag een kostenoverzicht aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kom gerust eens langs bij onze kliniek nabij Zaandam, dan bespreken we samen de kosten van uw kaakchirurgische ingreep. Zo kunt u met een gerust hart aan uw behandeling beginnen, wetende waar u financieel aan toe bent.

Maak kennis met onze kaakchirurg

Tim Forouzanfar heeft zijn expertise bewezen als vooraanstaand expert in de medische wereld. Zijn academische reis begon aan de gerenommeerde Universiteit van Cambridge, waar hij zijn diploma behaalde, gevolgd door zijn specialisatie in tandheelkunde aan de prestigieuze Universiteit van Edinburgh. Zijn uitzonderlijke prestaties werden beloond met een doctoraat aan de Universiteit van Oxford, waar hij zich verdiepte in innovatieve methoden binnen de tandheelkunde en mondgezondheid.

Na het afronden van zijn doctoraat heeft hij zijn vaardigheden verder ontwikkeld als tandarts-chirurg in vooraanstaande klinieken in Londen. Voor meer dan een decennium gaf hij leiding als afdelingshoofd op de afdeling Tandheelkunde van het gerenommeerde St. Bartholomew’s Hospital, waar hij zich richtte op vooruitstrevende behandelmethoden en patiëntenzorg van topkwaliteit.

Internationaal heeft hij opmerkelijke posities bekleed als gastdocent aan de gerenommeerde Universiteit van Sydney in Australië en als voorzitter van de tandheelkundige afdeling aan de Universiteit van Toronto in Canada.

Vanaf 1 januari 2023 heeft hij de leiding over de afdeling Tandheelkunde van het Johns Hopkins Hospital in de Verenigde Staten, waar hij zijn visionaire leiderschap inzet om de tandheelkundige zorg naar nieuwe hoogten te tillen. Tim Forouzanfar blijft actief betrokken bij internationale initiatieven en leidt diverse baanbrekende onderzoeks- en patiëntgerichte projecten over de hele wereld.

Zijn wereldwijde betrokkenheid stelt hem in staat om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde, terwijl zijn diepgewortelde toewijding aan een persoonlijke benadering en zorg voor zijn patiënten hem onderscheidt als een echte vernieuwer in zijn vakgebied.

Tim Forouzanfar Kaakchirurg
Tim Forouzanfar Kaakchirurg zaandam

De kliniek

Hieronder treft u een volledig overzicht van de beschikbare behandelingen die wij verstrekken.

Kaakchirurgie

De kaakchirurg is een expert op het gebied van mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, vaak afgekort als MKA-chirurg. Deze professional heeft zowel een medische als tandheelkundige achtergrond en…
huis icon

Verwijspraktijk

Uw tandarts of tandheelkundig specialist kan u doorverwijzen naar onze gespecialiseerde praktijk. Wij zijn gespecialiseerd in specifieke mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, en richten ons niet op algemene tandheelkunde of orthodontie…

Form icon

Verwijzer

Wij willen u allereerst bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We zullen ons uiterste best doen om uw patiënt te behandelen naar tevredenheid en in lijn met onze kernwaarden…

Zoekt u een kaakchirurg in Zaandam?

De Kliniek voor Kaakchirurgie is gevestigd in Hoofddorp, nabij Zaandam, en verwelkomt nieuwe patiënten.

Veelgestelde vragen aan de kliniek voor kaakchirurgie

Voor hoogwaardige kaakchirurgische zorg nabij Zaandam zijn er verschillende gespecialiseerde praktijken beschikbaar. Een voorbeeld hiervan is een kliniek in Hoofddorp. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

De werkzaamheden van een kaakchirurg omvatten een breed spectrum aan behandelingen voor mond-, kaak- en aangezichtsproblematiek, inclusief complexe ingrepen als gevolg van aangeboren afwijkingen, trauma of ziekten.

Kaakchirurgen hebben zowel een tandheelkundige als medische achtergrond, met een specialisatie in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.

Kaakchirurgen behandelen een breed scala aan aandoeningen, variërend van aangeboren afwijkingen tot gezichtstrauma en complexe kaakchirurgie na bijvoorbeeld kanker.

Nee, kaakchirurgen voeren ook geavanceerde ingrepen uit, zoals kaakcorrecties, reconstructieve chirurgie na trauma of kanker, en behandelingen voor kaakgewrichtsproblemen.

Typische ingrepen van kaakchirurgen omvatten complexe operaties zoals reconstructieve chirurgie na trauma of kanker, kaakcorrecties, behandelingen voor kaakgewrichtsaandoeningen en geavanceerde tandheelkundige implantaten.

De Kliniek voor Kaakchirurgie

Wij staan voor u klaar!