Kaakchirurg Hoofddorp

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Hoofddorp?

De kliniek voor kaakchirurgie Haarlemmermeer is gespecialiseerd in kaakchirurgische behandelingen. De kaakchirurg bevindt zich in Hoofddorp. U kunt voor diverse behandelingen of klachten naar ons worden verwezen door uw tandarts, huisarts of door andere specialisten. Wanneer u last heeft van aandoeningen aan uw mond, kaken en aangezicht, kunt u hiervoor terecht bij de kaakchirurg te Hoofddorp. Hierbij kunt u denken aan de verwijdering van uw verstandskiezen tot het plaatsen van tandimplantaten.

De Kliniek voor Kaakchirurgie is tevens een verwijspraktijk voor bijzondere tandheelkunde en orthodontie. Wij werken nauw samen met de Stichting Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam die ook zijn gehuisvest in ons pand. 

Wij leveren hoogstaande zorg op maat. Door de nauwe contacten met de academie en onderzoeken waarbij wij betrokken zijn, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in ons vakgebied. 

Kaakchirurg Tim Fourazanfar is inmiddels 15 jaar in de academie werkzaam als mond-, kaak- en aangezichtschirurg. Naast zijn werk in het ziekenhuis wilde hij een nieuwe uitdaging aangaan en een kliniek voor kaakchirurgie starten in Hoofddorp. Het is een kliniek met een persoonlijke aanpak en academische visie, en geen lange wachttijden! Wees welkom bij de kaakchirurg te Hoofddorp.

Kaakchirurg Hoofddorp

Informatie of afspraak maken met kaakchirurg te Hoofddorp?

Ons team staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever gelijk een afspraak in plannen? Dat kan direct online.

Wij hebben geen lange wachttijden!

Kaakchirurg Hoofddorp

Kosten Kaakchirurgie Hoofddorp

Verzekerde zorg
Kaakchirurgische ingrepen vallen over het algemeen onder de basisverzekering. Dit betekent dat u in principe alleen uw eigen risico hoeft te betalen. In 2020 bedraagt het verplichte eigen risico €385. Het is mogelijk dat uw eigen risico hoger is. Dit komt doordat u daar bij het afsluiten van uw verzekering zelf voor heeft gekozen.

Kosten behandelingen 
Onze kliniek heeft niet met alle zorgverzekeraars een zorgcontract. Indien uw verzekeraar géén contract met ons heeft afgesloten, dan betaalt u bij ons ook niet meer dan bij een instelling met wie uw verzekeraar wel zorgcontracten heeft. Bij ons hoeft u uw eigen bijdrage niet te betalen. Dit is iets anders dan uw eigen risico. Wilt u meer lezen over de eigen bijdrage? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Onverzekerde zorg
De kliniek levert ook onverzekerde zorg. Dit zijn behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen. Een voorbeeld van onverzekerde zorg betreft de plaatsing van tandimplantaten, ook wel implantologie genoemd.

Deze behandelingen betaalt u volledig zelf. Indien u een aanvullende verzekering heeft, kunt u proberen om een deel van de kosten via deze aanvullende verzekering terug te vorderen bij uw zorgverzekeraar.

Machtiging 
Voor sommige behandelingen heeft u speciale toestemming nodig van uw zorgverzekeraar. Dit heet ook wel een machtiging. Als de zorgverzekeraar de toestemming verleent, krijgt u de kosten vergoed. De kliniek helpt u hierbij en vraagt deze machtiging voor u aan.

Vraag het even na in onze kaakchirurg kliniek te Hoofddorp wat voor u van toepassing is, indien u er niet uitkomt en graag wilt weten wat de kosten worden.

De kliniek

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft over de behandelingen die wij aanbieden.

Kaakchirurgie

De kaakchirurg is gespecialiseerd in mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA chirurg). Hij of zij is zowel arts als tandarts en…

huis icon

Verwijspraktijk

Uw tandarts of tandarts specialist kan u doorverwijzen naar onze verwijspraktijk. Wij zijn geen praktijk voor algemene tandheelkunde of orthodontie…

Form icon

Verwijzer

Allereerst willen wij u danken voor uw vertrouwen in ons. We zullen er alles aan doen om uw patiënt naar tevredenheid en volgens onze kernwaardes te behandelen…

Bent u op zoek naar een kaakchirurg in Hoofddorp?

De Kliniek voor Kaakchirurgie

Wij staan voor u klaar!